Rovac

Parochiaal centrum

* Velden zijn verplicht
Verstuur
Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem Te koop Zalen / Partycentrum te Emelgem

Pand bestaande uit - gelijkvloers: inkomhal met open traphal naar verdiep, toilet, apart ontvangstbureel, kleine vergaderzaal met vaste houten toog voorzien van legkasten & frigo's, ruime keuken met 2 gootstenen, kastjes, 2 fornuizen en eetruimte, grote feestzaal met vaste toog voorzien van frigo's, tapkranen en legkasten, dames -en herensanitair en 2 magazijnruimten.
Op verdiep: hal, tussenruimte & ruime vergaderzaal voorzien van vaste toog met frigo's en kleine keukenruimte. Op het einde bevinden zich 3 ruime slaapkamers.

Interesse? Contacteer ons!
Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:


 

Algemeen

Adres:Koning Boudewijnstraat 18
Emelgem
Referentie:6948
Vraagprijs:€ 525000
Type:Zalen / Partycentrum
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Gemeente
Perceeloppervlakte:1 248 m²
Bebouwde opp.:946 m²
Bouwjaar:1967
Algemene staat:Normaal

Comfort

Raamwerk:Hout, Aluminium
Beglazing:Enkel, Dubbel
Elektriciteit:dag - en nachttarief
Verwarming:CV-ketel, Aardgas
Isolatie:Geen isolatie
Alarm:Ja
 
 

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning :Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Niet geïndexeerd K.I.:€ 6.623,00
Kadastrale benaming:2de afdeling sectie A
Kadastrale Nummers:648 C3
Kadastrale Oppervlakte:1 149 m²
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer