Rovac

Zeer ruim nieuwbouwappartement met 3 terrassen!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
Verstuur
Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem Te huur Appartement te Izegem
3 1 Ja

Volledig instapklaar nieuwbouwappartement op de 1ste verdieping van het gebouw. Residentie GERMA. Lift voorzien in het gebouw. Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime living met aanpalend groot zonneterras, volledig ingerichte ruime leefkeuken met aanpalend zonneterras, toilet, ruime wasplaats-berging, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met terras, badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel, grote garage met geautomatiseerde poort in garagecomplex achteraan het appartementsgebouw. Verwarming : CV op aardgas. Mogelijkheid om een 2de garage bij te huren in het achterliggend garagecomplex (+ € 60/maand). Gemeenschappelijke lasten (+ € 50/maand). EPB in opmaak. Ref. : 7162.

Interesse? Contacteer ons!
Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Meensesteenweg 100/01.01
Izegem
Referentie:7162
Prijs:€ 730/maand
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:1/11/2019
Huisdieren toegelaten:Neen
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2018
Op verdieping:1

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Condensatieketel, Aardgas
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Lift:Ja
Rolluiken:Ja
Zonnewering:Ja
 

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:Ja
Garage:1aantal
 
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer