Rovac

Stapelplaats (ong. 700 m²) met bureelruimte!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
Verstuur
Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem Te huur Bedrijfsterrein te Izegem

Stapelruimte in goede staat. De ruimte is bereikbaar via een lange oprit en is voorzien van een grote inrijpoort en inkomdeur. Er is een afzonderlijke ruimte dat kan gebruikt worden als bureel en/of berging. De stapelruimte van 700 m² kan opgesplitst worden in 2 delen van ong. 350 m². Voorziening van verwarming op stookolie in de stapelplaats en regenwater. Ref. : 7198.

Interesse? Contacteer ons!
Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Knobbaardstraat 90
Izegem
Referentie:7198
Prijs:€ 650/maand
Type:Bedrijfsterrein
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
 
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer