Rovac

Ingerichte winkelruimte nabij De Grote Markt van Izegem!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
Verstuur
Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem Te huur Boetiek te Izegem

Goed gelegen winkelruimte in de Marktstraat van Izegem. De winkelruimte heeft een aantrekkelijke etalage en is volledig ingericht met ingemaakte kasten en laden. Een toonbank is ook aanwezig voorzien van kasten. Airco is voorzien in de winkelruimte alsook een veiligheidsrolluik. Aansluitend zijn er 3 paskamers. Er is een toilet + bergruimte. Achteraan de winkelruimte is er een keuken voorzien van kookfornuis, dampkap en afwasbekken. Er is heel wat bergruimte dat kan gebruikt worden om een voorraad te plaatsen. Een terras is ook aanwezig. Verwarming : aardgasconvectoren.
Dit pand is uiterst geschikt als kledingboetiek, verkoop van allerhande artikelen of als bureel- of praktijkruimte. Neem gerust contact op met ons kantoor indien u het pand wenst te bezichtigen. Ref.: 7065.

Interesse? Contacteer ons!
Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Marktstraat 35
Izegem
Referentie:7065
Prijs:€ 750/maand
Type:Boetiek
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Huisdieren toegelaten:Neen

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Gaskachels, Aardgas
 

Indeling

Berging:Ja
 
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer