Rovac

Nieuwbouw casco handelsruimte

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
Verstuur
Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem

Handelsruimte met uiterst commerciële ligging, ruime etalage en 4 bijhorende parkeerplaatsen (inbegrepen in de maandelijkse huurprijs). De totale bruikbare oppervlakte bedraagt +/- 260 m². Het pand beschikt tevens over een handelsruimte geschikt voor kantoor - winkel of diverse handelsdoeleinden. De eigendom wordt casco verhuurd en kan perfect ingericht worden voor eigen doeleinden. Het pand is voorzien van een ruimte voor keuken en apart toilet en de technische ruimte heeft directe toegang naar de bijhorende parking via een zij-ingang. De eigendom is zeer goed bereikbaar!

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Meensesteenweg 268
Izegem
Referentie:7479
Prijs:€ 1.375/maand
Type:Commercieel kantoor
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Gemeente

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
Bank:Ja
(Stads)centrum:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja
 
 

Informatieplicht

Kadastrale Oppervlakte:260 m²
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer