Rovac

Kantoorruimte (ong. 260 m²) met 10 parkeerplaatsen!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem Te huur Commercieel kantoor te Izegem

Instapklare gemeubelde kantoorruimte van ca. 260 m² vlot bereikbaar vanuit het op- en afrittencomplex van de E403 bestaande uit ruime inkom, open centrale ruimte geschikt voor een bedrijfsreceptie of om klanten te ontvangen, 4 aparte bureelruimtes met veel natuurlijk lichtinval, vergaderzaal, sanitaire voorzieningen, kitchenette. De ruimtes zijn voorzien van tegelvloer, wifi, airco en verwarming op aardgas. Raadpleeg tevens volgende link : https://artex.wegoalltheway.be/verhuur-kantoren. Gemeenschappelijke lasten : + € 80 / maand. Ref. : 8166.

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Roeselaarsestraat 594
Izegem
Referentie:8166
Prijs:€ 1.420/maand
Type:Commercieel kantoor
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Totale kosten:€ 730/maand
Verhuurbare vloeroppervlakte:260 m²

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
 
 
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer