Rovac

Winkelruimte nabij De Grote Markt van Izegem!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem

Goed gelegen winkelruimte in de Marktstraat van Izegem. De winkelruimte heeft een aantrekkelijke etalage. Airco is voorzien in de winkelruimte alsook een veiligheidsrolluik. Er is een toilet + bergruimte. Achteraan de winkelruimte is er een ruime keuken voorzien van kookfornuis, dampkap en afwasbekken. Er is heel wat bergruimte achter de keuken en op de 1ste verdieping dat kan gebruikt worden om een voorraad te plaatsen. Een terras is ook aanwezig. Verwarming : aardgasconvectoren.
Dit pand is uiterst geschikt als winkel voor de verkoop van allerhande artikelen of als bureel- of praktijkruimte. Neem gerust contact op met ons kantoor indien u het pand wenst te bezichtigen. Ref.: 7939.

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Marktstraat 35/0001
Izegem
Referentie:7939
Prijs:€ 750/maand
Type:Commerciële winkel
Beschikbaar vanaf:In overleg

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Gaskachels, Aardgas
Verwarmd water:Elektrische boiler
 

Documenten

 

EPC

EPC Certificaat Nr.:20210112-0002358623-KNR-1
Energielabel:D
EPC Opmaakdatum:12/01/2021
EPC Geldig tot:12/01/2031
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer