Rovac

Centraal gelegen handelspand/kantoorruimte - 143 m²!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem Te huur Commerciële winkel te Izegem

Goed gelegen polyvalente ruimte (ong. 60 m²) met grote etalage. Ideaal als handelspand of kantoorruimte. Achterliggend 2 burelen of bergruimte, toilet, technische ruimte, badkamer met douche en lavabo, ruime keuken, terras met uitweg achteraan. Verwarming : CV op aardgas. Ref. : 7671.

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Roeselaarsestraat 78/4
Izegem
Referentie:7671
Prijs:€ 695/maand
Type:Commerciële winkel
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
 
 

EPC

EPC Certificaat Nr.:20200605-0002277896-KNR-1
Energielabel:D
EPC Opmaakdatum:5/06/2020
EPC Geldig tot:5/06/2030
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer