Rovac

Centraal gelegen en instapklaar appartement met terras!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem Te huur Woning te Izegem

Appartement op de 1ste verdieping vlakbij de Grote Markt van Izegem bestaande uit inkom, living met balkon, apart toilet, volledig ingerichte keuken, berging, 1 ruime slaapkamer, badkamer met lavabomeubel en douche + aansluiting wasmachine, groot terras achteraan. Lift aanwezig in het gebouw. Mogelijkheid om een dubbele ondergrondse garage bij te huren aan de overzijde van het appartement + € 70 / maand. Gemeenschappelijke lasten : + € 50 / maand. Verwarming : CV op aardgas. Ref. : 8552.

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Marktstraat 39/2
Izegem
Referentie:8552
Prijs:€ 540/maand
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:1/10/2022
Totale kosten:€ 50/maand
 
 

Informatieplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

EPC

EPC Certificaat Nr.:20220916-0002676575-RES1
EPC Index:137,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
EPC Opmaakdatum:16/09/2022
EPC Geldig tot:16/09/2032
0 700
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer