Rovac

Polyvalente eigendom + bijhorend appartement - centraal gelegen!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
Verstuur
Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem Te koop Appartement te Izegem

Eigendom bestaande uit inkom met wachtruimte, apart toilet, ruime kantoorruimtes (bruikbare opp.: 149 m²), private stadstuin met ruime berging, uitweg voor fiets of voetganger en private kelder (55 m²). Het pand is voorzien van dubbel glas, nieuwe CV-ketel op aardgas, airco en alarminstallatie. Op de derde verdieping: appartement bestaande uit inkom, toilet, vestiaire, ruime living, keuken, berging, 2 slaapkamers voorzien van terras, dressing, badkamer met ligbad en private kelder. Het appartement is voorzien van dubbel glas en nieuwe CV-ketel op aardgas.

Interesse? Contacteer ons!
Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Gentsestraat 19
Izegem
Referentie:7175
Vraagprijs:€ 289 000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Stad centrum
Bouwjaar:1973
Algemene staat:Instapklaar

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Verwarming:Hoogrendementsketel, Aardgas
Alarm:Ja
 
 

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning :Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Kadastrale benaming:1ste afdeling
Kadastrale Nummers:A 302 C P 0004
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer