Rovac

NIEUWE VOORWAARDEN Handelsgelijkvloers met woonst

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem Te koop Commerciële winkel te Ledegem

Dit handelsgelijkvloers met woonst situeert zich in het centrum van Ledegem. Momenteel wordt er een goed draaiende broodjeszaak uitgebaat die reeds meer dan 10 jaar bestaat.
De broodjeszaak is zeer goed uitgerust: je hebt er de winkelruimte, ruim atelier (opgesplitst in meerdere ruimtes) met o.a. broodoven, diepvriescel, koelcel en een garage die momenteel verhuurd wordt aan Pizza-matic. Dit betekent dus extra inkomsten!

Aansluitend op het handelsgedeelte vind je het woongedeelte bestaande uit: leefruimte, keuken, badkamer, wasplaats, 3 slaapkamers, ruime zolder (toegankelijk met vaste trap!) die kan ingericht worden als kamers en ruime tuin.

Op het pand zijn maar liefst 48 zonnepanelen gelegen waardoor het verbruik zeer beperkt is.

Ideaal voor wie een eigen zaak wil starten/overnemen en erbij wilt wonen!

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Sint-Jansstraat 28
Ledegem
Referentie:8647c
Vraagprijs:€ 315.000
Type:Commerciële winkel
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad centrum, Residentieel
Perceeloppervlakte:475 m²
Perceelbreedte:10 m
Perceeldiepte:48 m
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1956
Algemene staat:Instapklaar

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
(Stads)centrum:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Dak:Zadeldak
Dakbedekking:Dakpannen
Beglazing:Enkel, Dubbel
Internet:Ja
Rolluiken:Ja
Zonnepanelen:Ja - 48 zonnepanelen
 
 

Informatieplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

EPC

EPC Index:677,00KWh/m²/jaar
0 700
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer