Rovac

UNIEK AANBOD! Twee naast elkaar gelegen woningen met zeer verzorgde tuin en achterliggend perceel grond palend aan de openbare weg.

Helaas, dit pand staat Verkocht

2 1 Ja Ja

Woning 1: Instapklaar en zeer gezellig ingericht bestaande uit inkomhal, ruime living met aanpalende ingerichte keuken en uitbouw met zicht op de gezellige binnenplaats, badkamer met ligbad, apart toilet, berg -en wasplaats en kelder. Het warm water is met een zonneboiler. Op verdiep: 2 ruime slaapkamers.
Ruime inrijpoort voor 2 voertuigen.
Woning 2 nog op te knappen: te bereiken via de binnenplaats - ingedeeld met voorplaats, leefruimte, voutekamer, kelder, 2 ruime slaapkamers, zithoek, mogelijkheid tot een badkamer. Woning is voorzien van zonnepanelen. Op de binnenkoer vindt u een overdekt terras, tuinhuis, ruime berging, aanpalende tuin, serre en perceel achtergrond, overdekte berging met dak voorzien van zonnepanelen. Totale grondoppervlakte: 2464 m². Eigendom is bereikbaar via de achterliggende straat.

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer