Rovac

Centraal gelegen ruim, polyvalent handelspand met woonst!

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede Te huur Horeca te Lendelede

Handelspand bestaande uit ruime inkom, aparte toiletten, kelder, garage, ruime handelsruimte (+/- 130 m²), ruime polyvalente ruimte (196m²) met veranda en uitzicht op de tuin, kelder en garage. Op verdiep: ruime living, 3 slaapkamers en badkamer. Verwarming : CV op aardgas.

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Winkelsestraat 3
Lendelede
Referentie:7485
Prijs:€ 1.850/maand
Type:Horeca
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Gemeente
Algemene staat:Normaal

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
Bank:Ja
(Stads)centrum:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:Hout
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:Aardgas - CV
Isolatie:Volledig geïsoleerd - verdiep is volledig geïsoleerd
 
 
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer