Rovac

Alleenstaande bungalow met rustige ligging op 799 m²

Helaas, dit pand staat Verkocht

2 138 m² Ja Ja

BEZOEKDAG 24/06! Kom dit pand bezoeken op onze bezoekdag op zaterdag 24/06 mits het maken van een afspraak met Brecht via 051 31 12 45. Deze zeer mooie alleenstaande woning situeert zich dichtbij het centrum van Roeselare maar is toch uiterst rustig gelegen. Vlakbij vind je het Mammoet Center en de woning heeft een snelle verbinding naar belangrijke invalswegen. De woning is op te frissen en is vrij bij akte.
Je komt binnen in de ruime inkomhal waar er vestiaireruimte en een gastentoilet voorzien zijn. Van hieruit heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte. De gesloten keuken bevindt zich achteraan. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken kijk je uit op het uiterst zonnig terras. Naast de keuken heb je een ruime berging. Verder heb je op het gelijkvloers 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping is een zolder gelegen (toegankelijk via uitschuifbare trap) waar er nog zeer veel mogelijkheden zijn.
Aan parkeermogelijkheden zeker geen gebrek want zo heb je een ruime garage met oprit voor meerdere wagens.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

Nog meer voordelen:
- Zeer ruim perceel van 799 m²
- Zuidwest gerichte tuin
- In de tuin is er meer dan voldoende buitenberging
- ...

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer