Rovac

Handelsgelijkvloers met staanplaatsen op commerciële ligging

* Velden zijn verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Verstuur
Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem Te koop Commercieel kantoor te Izegem

VERKOCHT! Compromis in opmaak. Dit zeer ruim handelsgelijkvloers situeert zich op de Bosmolens in Izegem en ligt vlak aan een drukke weg. De oppervlakte bedraagt maar liefst 242 m² dus het pand biedt zeer veer mogelijkheden. Daarnaast zijn er in de buurt heel wat handelszaken gelegen. Het pand dat voorheen dienst deed als kantoorruimte is van 2007 en is vrij bij akte.
Aan parkeermogelijkheden zeker geen gebrek: er zijn privé-staanplaatsen inbegrepen en in de straat kan er gratis geparkeerd worden.

Indeling:
- Inkomhal
- 5 kantoorruimtes
- 2 technische ruimtes
- 3 bergingen
- Keuken
- Toiletten
- Loketten
- Klein terras
- Tuin
- Staanplaatsen

Grootste pluspunten:
- Commerciële ligging
- EPC-label A
- Grote oppervlakte: 242 m²
- Parkeermogelijkheden
- ...

Achternaam:
Telefoon nr.:
Bericht:
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
 

Algemeen

Adres:Meensesteenweg 204
Izegem
Referentie:8912
Vraagprijs:€ 335.000
Type:Commercieel kantoor
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bouwjaar:2007
Op verdieping:0
Algemene staat:Instapklaar

Comfort

Airco:Ja
Internet:Ja
 

Informatieplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Niet geïndexeerd K.I.:€ 2.815

EPC

Energielabel:A
[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer