Rovac

Op te frissen alleenstaande woning met rustige ligging!

Helaas, dit pand staat Verkocht

3 216 m² Ja Ja

VERKOCHT OP BEZOEKDAG! Compromis in opmaak.
Deze standaard open bebouwing in Dadizele is een ideale woning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Het huis, gebouwd in 1980, heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 981 m² en een bewoonbare oppervlakte van 216 m² (volgens EPC). Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin: op het gelijkvloers heb je een slaapkamer en boven zijn er 2 kamers met mogelijkheid om een 4e kamer bij te maken.

De woning beschikt over een ruime tuin met zuidwestgerichte oriëntatie, wat betekent dat je de hele dag door van de zon kunt genieten.

De ligging van de woning is ideaal voor wie houdt van rust en natuur, maar toch dichtbij alle voorzieningen wil wonen. Met een goede verbinding naar het centrum van Dadizele en de omliggende steden, is deze woning de perfecte uitvalsbasis voor wie de rust van het platteland wil combineren met het gemak van de stad.

GROOTSTE TROEVEN:
- Geen renovatieplicht
- Reeds CV (condensatieketel aanwezig)
- Ruim perceel van 981 m²
- Zuidwestgerichte tuin
- Garage en oprit
- ...

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer