Rovac

Landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers en garage op een perceel van 1.276 m²

Helaas, dit pand staat Verkocht

3 1 189 m² Ja Ja

Deze kloeke instapklare woning heeft een landelijke ligging en situeert zich tegen de grens van Ingelmunster. Vlakbij de woning vind je een Albert Heijn-supermarkt. De woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 1.276 m². Verder is er o.a. een ruime garage, zuid-westgerichte tuin en een tuinhuis. De woning is vrij bij akte.
Je komt binnen in de inkomhal met aan de linkerkant een apart toilet en compacte berging. Aan de rechterkant heb je toegang tot de garage en de leefruimte. In de leefruimte is er een inbouwcassette voorzien. Naast de leefruimte heb je nog een ruime leefkeuken (met kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak en koelkast) en bergruimte. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers, een badkamer en een zolderkamer die kan aangepast worden tot vierde slaapkamer. De mooie en uiterst verzorgde tuin bevindt zich achter de woning en er is een ruim tuinhuis voorzien.

Nog meer voordelen:
- Er is een regenwaterput en een grondput
- Zowel beneden als op de eerste verdieping verwarming
- De verwarmingsketel werd in 2016 volledig vernieuwd
- ...

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer