Rovac

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en tuin

Helaas, dit pand staat Verkocht

4 245 m² Ja Ja

Deze ruime en kloeke woning situeert zich vlakbij het centrum van Ingelmunster maar heeft toch een rustige ligging aangezien ze zich in een doodlopende straat bevindt. Het voordeel van de centrale ligging is dat je je vlakbij een bakker, een slager, een supermarkt, fitnesscentrum, ... bevindt (Mobiscore van 7,1). De woning is vrij bij akte. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 245 m² (volgens het EPC).
Je komt binnen in de inkomhal waar je links toegang hebt tot de leefruimte. De ruime leefruimte (9,10 m x 4,10 m) is voorzien van een houtcassette en is gescheiden van de ruime leefkeuken. De keuken biedt veel kastruimte en geeft (net zoals de leefruimte) uit op de tuin.
Daarnaast heb je nog een gastentoilet alsook een wasplaats. Verder is er nog een garage met toegang tot de kelder. Er is zowel een gewone kelder als kruipkelder voorzien. Buiten heb je de zuidgerichte en fraai aangelegde tuin met tuinhuis. Het terras is voorzien van een zonneluifel.
Op de 1ste verdieping zijn er maar liefst vier slaapkamers en een badkamer voorzien. Bovenaan heb je ook nog een zeer ruime geïsoleerde zolder.

Grootste troeven:
- Rustige ligging
- Ruime verzorgde woning
- Zuidgerichte tuin
- Zowel beneden als boven verwarming voorzien
- ...

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer