Rovac

Ideale starterswoning/opbrengsteigendom

Helaas, dit pand staat Verkocht

2 1 Ja Ja

Deze kloek gezette woning situeert zich vlakbij het centrum van Ingelmunster en is zeer rustig gelegen. Vlakbij de woning heb je een bakker, slager, leuk wandelpad, ...
De woning wordt momenteel verhuurd.
Je komt binnen in de inkomhal waar je links het gastentoilet terugvindt. Aan de rechterkant ligt de leefruimte met zicht op de tuin en toegang tot de aparte compacte keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin en de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, bureauruimte en badkamer met douche, toilet en wastafel. Tenslotte is er een ruime geïsoleerde zolder. De woning is overal voorzien van dubbel glas en elektrische rolluiken.

Troeven:
- Uitweg achteraan
- Garage én staanplaats
- Zeer verzorgd
- Leuke tuin
- ...

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer