Rovac

Instapklare woning met 3 slaapkamers en zuid-westgerichte tuin

Helaas, dit pand staat Verkocht

3 Ja

BEZOEKDAG WOENSDAG 14/06. Contacteer Brecht om uw bezoek in te plannen.

Deze instapklare halfopen bebouwing situeert zich vlakbij het centrum van Izegem en ligt vlakbij het Frunpark en belangrijke invalswegen. De woning is vrij bij akte.
Je komt binnen in de inkomhal waar je een apart gastentoilet hebt en toegang tot de lichtrijke leefruimte. In de leefruimte vind je onder andere de open keuken, toegang tot de berging en is er toegang tot de badkamer.
Via de trap kom je op de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers gelegen zijn mét mogelijkheid tot 4e slaapkamer of badkamer (aansluitingen reeds aanwezig). Een extra pluspunt is dat er in de derde slaapkamer een dressing voorzien is en dat je toegang hebt tot het gezellig terras (met avondzon). Tenslotte is er ook nog een zolderruimte (toegang via uitschuifbare trap)
Bovendien liggen er ook 14 zonnepanelen met een jaaropbrengst van 3,2 kWh. Daarnaast heb je nog recht op groenestroomcertificaten.

Nog meer voordelen:
- De elektriciteit is conform
- EPC-label C
- Ruime oprit
- ...

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer