Rovac

Ruime woning met 4-5 slaapkamers, tuin en dubbele garage

Helaas, dit pand staat Verkocht

5 2 Ja Ja

VERKOCHT! Compromis in opmaak. Deze charmante woning in de Lendeleedsestraat Izegem is zeer rustig gelegen en is vrij bij akte. De woning is dichtbij de N36 gelegen die aansluit op de E17 (Kortrijk-Brugge). Binnen een straal van 3 km heb je scholen, het station, grootwarenhuizen, een apotheek, ...
De bruikbare vloeroppervlakte bedraag (volgens het EPC) maar liefst 182 m².

Naast gezelligheid heeft de woning ook heel wat andere zaken te bieden.
Je komt binnen in de inkomhal waar je toegang hebt tot de knusse leefruimte met houtcasette. Verder heb je een eerste badkamer beneden alsook ruime keuken. Op de verdieping hebben we een tweede badkamer, 4 slaapkamers en een vijfde kamer die je via één van de slaapkamers kan bereiken. Zowel in de badkamer als in enkele slaapkamers zijn inbouwkasten voorzien.
Tenslotte hebben we nog de zeer aangename tuin waaruit je toegang hebt tot technische ruimte met garage en verder nog een tweede zeer ruime garage waar meerdere wagens kunnen staan.
Deze laatste ruimte werd vroeger als pop-up kroeg ingericht (foto's beschikbaar).

Grootste troeven:
- Ligging
- Vele slaapkamers
- 2 zeer ruime garages
- Reeds CV aanwezig
- ...

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer