Rovac

Verzorgde halfopen bebouwing met ideale ligging

Helaas, dit pand staat onder reservatie

3 1 Ja Ja

VERKOCHT! Compromis in opmaak. Deze statige halfopen woning is gelegen nabij het centrum van Kachtem (op 2 min wandelen). Toch heeft de woning een zeer rustige ligging doordat deze zich in een doodlopende straat bevindt. Bovendien is de buurt zeer kindvriendelijk met vlakbij een speelplein. Vlakbij zijn er ook winkels, supermarkt, school, ... gelegen.

Indeling: inkom met apart toilet, lichtrijke leefruimte, keuken (kookplaat + oven), ruime wasplaats/berging met ingemaakte kasten, DROGE kelder, 3 slaapkamers (2 grote en 1 kleinere), badkamer met wastafel en douche/ligbad, geïsoleerde zolder, garage, tuin en tuinhuis.

Woning werd reeds voorzien van CV op gas (condensatieketel), dubbele beglazing en dakisolatie.

GROOTSTE TROEVEN:
- Rustige ligging
- Zeer gezellige tuin
- Halfopen
- Reeds heel wat energetische ingrepen gebeurd
- ...

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer